News

Benieuwd naar het programma van het Kunstenfestivaldesarts 2015? Kom dan naar de publieke presentatie op woensdag 22 april om 19.30u in het festivalcentrum.
De Italiaanse filosoof heeft zijn residentie in Brussel in de maand mei moeten afzeggen. Daardoor zal de lezing 'Œuvre et désœuvrement. Pour une archéologie de l’œuvre d’art' van 11 mei niet plaatsvinden. 
Voor de opvoeringen van 'Uso umano di esseri umani' van 13 tot 18 mei zijn Romeo Castellucci en Socìetas Raffaello Sanzio nog op zoek naar drie figuranten.
Het sculpturenproject FIGURES van Kris Verdonck zal niet kunnen kunnen plaatsvinden, omdat het festival niet de noodzakelijke toestemming krijgt voor het gebruik van een stukje publieke ruimte. Kris Verdonck blijft wel op het festivalprogramma met de voorstelling EXIT, van 15 tot 24 mei in de Beursschouwburg.
Het bespreekbureau in de Beursschouwburg is open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11:00 tot 18:00.
Van 20 maart tot 17 mei loopt in WIELS Work/Travail/Arbeid, een ambitieus en ongewoon tentoonstellingsproject van Anne Teresa De Keersmaeker. Tegelijk toont de choreografe met Work On Paper een overzicht van haar tekeningen in BOZAR.
Inhoud syndiceren
logos

Contact

Contacteer ons op
+32 (0)70 222 199 (€ 0,30/min.)
of stuur een e-mail

Schrijf in op onze nieuwsbrief