De 22ste editie van het Kunstenfestivaldesarts werd op zaterdag 27 mei 2017 feestelijk afgesloten. Drie weken lang kleurde het festival de stad met avontuurlijke en bijzondere artistieke creaties. Kunstenaars met de meest uiteenlopende artistieke en culturele achtergronden experimenteerden met verrassende en gewaagde vormen en projecten. Zekerheden en afgelijnde waarden verdwenen in het niets en het festival maakte zijn reputatie als onderzoeksruimte meer dan ooit waar.

Het programma van het volgende Kunstenfestivaldesarts wordt in maart 2018 onthuld. Schrijf je in op onze nieuwsbrief als je het programma via e-mail wilt ontvangen, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter voor een blik achter de schermen. In afwachting van het nieuwe programma kan je de voorbije edities herbeleven op onze archiefpagina.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Steun ons

Geloof jij dat artistieke creatie van levensbelang is? Wil je persoonlijk betrokken worden bij het festival? Word Vriend van het Kunstenfestivaldesarts en je draagt bij aan de productie van een nieuw en gedurfd project.

The Time We Share

The Time We Share werd uitgegeven naar aanleiding van de twintigste editie van het Kunstenfestivaldesarts in 2015. Het boek is nog steeds te koop.