Ben je leraar?
Kom samen met je leerlingen naar het Kunstenfestivaldesarts!

We zijn ervan overtuigd dat het programma van het Kunstenfestivaldesarts toegankelijk kan zijn voor kinderen en ongeren, op voorwaarde dat het goed omkaderd wordt. Daarom organiseren we elk jaar een aantal tweetalige kunsteducatieve activiteiten voor scholen, tijdens de schooluren of erbuiten.

We organiseren voorstellingen tijdens de schooluren (met omkadering en inleiding op school). We stellen ook elk jaar een uitgebreid pedagogisch dossier samen, als handleiding voor het bekijken van een voorstelling.

Selma & Sofiane Ouissi

Le Moindre Geste: Schoolvoorstelling & workshop

Elk jaar nodigen we leerlingen van Brusselse middelbare scholen uit een voorstelling bij te wonen en in contact te komen met hedendaagse kunst. Dit jaar kaderen we de voorstelling van Selma & Sofiane Ouissi met een inleiding voor schoolgroepen en een actieve tweetalige workshop die focust op interculturele ontmoetingen en het aandacht geven aan de kleine gebaren die het verhaal van onze levens en onze lichamen vertellen.

Théâtre la Balsamine
22/05 – 9:30 > 16:00
Prijs € 8 (gratis voor begeleiders)
Doelgroep leerlingen van het vijfde en zesde jaar middelbaar
Inbegrepen tweetalige workshop
Moderatoren Selma & Sofiane Ouissi, Annabel Debaenst

Mariano Pensotti

Arde brillante en los bosques de la noche: Schoolvoorstelling & educatief dossier

Voor deze schoolvoorstelling geven we de mogelijkheid de leerlingen voor te bereiden met een (gratis) workshop. Je kan de workshop of inleiding ook zelf geven, aan de hand van een educatief dossier dat je kan vinden op onze website.

Théâtre National
23/05 – 11:00 > 12:40
Prijs € 8 (gratis voor begeleiders)
Doelgroep leerlingen van het vijfde en zesde jaar middelbaar
Mogelijkheid tot workshop met Cécile Hupin & An Vandevelde

Meer info?

Neem contact op met Anne Watthee op het nummer 02 226 45 73 of stuur haar een e-mail.