Tickets

Het bespreekbureau is elke dag open 12:00 tot 19:00. Je kan er terecht voor al je boekingen en voor meer informatie over het programma. Je kan je tickets ook online reserveren.

Festivalcentrum

Het festivalcentrum neemt dit jaar zijn intrek in Les Brigittines. Van 6 t.e.m. 28 mei kan je er elke dag terecht. Het is een ontmoetingsplek en een plaats voor artistieke interventies, je kan er eten en drinken en je ontdekt er ook de sporen van Welcome to Caveland!

The Time We Share

The Time We Share werd uitgegeven naar aanleiding van de twintigste editie van het Kunstenfestivaldesarts in 2015. Het boek is nu opnieuw te koop in ons bespreekbureau en in de boekhandel.

Nieuws

Kunstenfestivaldesarts: terugblik

28/05/2016

​De 21ste editie van het Kunstenfestivaldesarts in Brussel eindigt op zaterdag 28 mei 2016. Drie weken lang werd een veelheid aan artistieke projecten getoond, het merendeel creaties in wereldpremière, en werden activiteiten georganiseerd die de ontmoeting en dialoog tussen publiek en kunstenaars inspireert.

Escape from Caveland!

26/05/2016

Het Kunstenfestivaldesarts loopt op zijn eind en ook Welcome to Caveland! gaat weldra weer ondergronds. Op zaterdag 28 mei gaan de deuren naar de grot nog een laatste keer open voor een spectaculair concert van Philippe Quesne en zijn mollen vanaf 23:00. Iedereen is welkom.

Chicagoproject

21/05/2016

​Voor het vijfde jaar op rij organiseren jeugdhuis Chicago en het Kunstenfestivaldesarts het Chicagoproject. Met een camera in de hand bezoekt een groep jongeren van het jeugdhuis samen met begeleiders van het festival en het jeugdhuis de voorstellingen. Ze nemen elkaars verwachtingen en reacties op en monteren die in videoclips.

Nieuwsbrief

Contact

Het bespreekbureau is open van dinsdag tot zaterdag van 11:00 tot 18:00. Je kan bij onze medewerkers terecht voor meer informatie over het programma en voor de reservatie van je tickets. Je kan ons ook bereiken via e-mail of telefoon.

Vrienden

Ben jij ervan overtuigd dat artistieke creatie een maatschappelijke noodzaak is? Wil je daar persoonlijk bij betrokken worden? Word vriend van het Kunstenfestivaldesarts en je draagt elke festivaleditie persoonlijk bij aan de productie van een nieuw project.