Tijdens de 21ste editie van het Kunstenfestivaldesarts, van 6 tot 28 mei 2016, werd een veelheid aan artistieke projecten getoond, het merendeel creaties in wereldpremière en activiteiten om de ontmoeting en dialoog tussen publiek en kunstenaars te inspireren. Het publiek kwam uit Brussel, België en van ver buiten de landsgrenzen en was talrijk aanwezig. De ticketverkoop oversteeg ook dit jaar weer de voorbije jaren en bereikte daarmee een recordhoogte! De artistieke creaties en de menselijke ontmoetingen brachten Brussel drie weken lang in beweging. De ploeg van het Kunstenfestivaldesarts blikt tevreden terug en dankt iedereen die dit mee mogelijk gemaakt heeft.

Nieuws

Kunstenfestivaldesarts 2017

17/06/2016

De volgende editie van het Kunstenfestivaldesarts vindt plaats van 5 tot 27 mei in Brussel. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het programma, of volg ons op Facebook of Twitter.

Terugblik

28/05/2016

​De 21ste editie van het Kunstenfestivaldesarts in Brussel eindigt op zaterdag 28 mei 2016. Drie weken lang werd een veelheid aan artistieke projecten getoond, het merendeel creaties in wereldpremière, en werden activiteiten georganiseerd die de ontmoeting en dialoog tussen publiek en kunstenaars inspireert.

Escape from Caveland!

26/05/2016

Het Kunstenfestivaldesarts loopt op zijn eind en ook Welcome to Caveland! gaat weldra weer ondergronds. Op zaterdag 28 mei gaan de deuren naar de grot nog een laatste keer open voor een spectaculair concert van Philippe Quesne en zijn mollen vanaf 23:00. Iedereen is welkom.

Nieuwsbrief

Word vriend

Ben jij ervan overtuigd dat artistieke creatie een maatschappelijke noodzaak is? Wil je daar persoonlijk bij betrokken worden? Word vriend van het Kunstenfestivaldesarts en je draagt elke festivaleditie persoonlijk bij aan de productie van een nieuw project.

The Time We Share

The Time We Share werd uitgegeven naar aanleiding van de twintigste editie van het Kunstenfestivaldesarts in 2015. Het boek is nog steeds te koop in de boekhandel.